زیبایی ها و شگفتی های آفرینش

زیبایی های آفرینش

سلام فاطمه هستم به وبلاگ من خوش آمدید
در این وبلاگ با زیبایی های خلقت آشنا می شویم.
خدا زیباست و زیبایی را دوست دارد.

آخرین مطالب

پربیننده ترین مطالب

محبوب ترین مطالب

آخرین نظرات

حس سقوط حین خواب:

حس سقوط حین خواب یا سقوط خوابگاهی یک حرکت یا تیک غیرارادی عضلات است که معمولاً بیشتر هنگامی که یک فرد شروع به خواب می‌کند رخ می‌دهد و باعث بیداری ناگهانی فرد می‌شود و شبیه به حس سقوط یا افتادن است.

زمانی که به خواب می‌روید، ممکن است احساس کنید از بالای یک بلندی به پایین پرتاب شده اید. در این شرایط به سرعت از خواب بیدار می‌شوید. بنیاد ملی خواب بر این باور است که بیش از ۷۰ درصد افراد سقوط خوابگاهی را تجربه می‌کنند، اما علم هنوز توضیحی برای این موضوع ندارد.

عطسه کردن در زیر نور خورشید:

عطسه واکنش به نور، زمانی رخ می‌دهد که در معرض نور خورشید یا یک نور روشن قرار می‌گیرید.

مرکز ملی اطلاعات بیوتکنولوژی در این باره معتقد است با اینکه از هر ۴ نفر یک نفر با این پدیده دست و پنجه نرم می‌کنند و به هنگام قرار گرفتن در معرض نور خورشید یا نور روشن عطسه می‌کنند، اما هنوز دلیل روشن و واضحی برای این عملکرد بدن وجود ندارد و دانشمندان نتوانسته اند دلیل واکنش به نور را در انسان‌ها شناسایی کنند.

اثر دارونما:

حتما تا به حال اسم اثر دارونما را شنیده اید. در این شرایط به بیمار دارو‌هایی داده می‌شود که در واقع دارو نیست. معمولا خود بیمار از این موضوع اطلاعی ندارد و چنین فکر می‌کند که داروی تجویز شده یک داروی واقعی است.

انتشارات هاروارد بر این باور است که علم هنوز نتوانسته دلیل کامل اثر دارونما را توضیح دهد و موثر بودن آن را با دلایل واقعی بیان نماید. اما می‌توان چنین نتیجه گرفت که قدرت مغز در باور کردن یک پدیده طبیعی و قدرتمند است.

 

منبع: مجله سلامت

 

 

 

غذا‌های تند عمر را بیشتر می‌کنند


تحقیقات نشان می‌دهد که خوردن حداقل یک وعده غذای تند در روز خطر مرگ را ۱۴ درصد کاهش می‌دهد. همچنین مواد زیست فعال موجود در غذا‌های تند مثل کپسایسین (capsaicin) کلسترول بد و تری گلیسرید را کاهش می‌دهد و التهاب را بهبود می‌بخشد.
 
حقایق جالب درباره مواد غذایی
 


گوجه در یخچال طعمش را از دست می‌دهد

تحقیقات جدید نشان می‌دهد که گذاشتن گوجه فرنگی در دمای زیر ۱۲ درجه سانتیگراد، مانع تولید ماده‌ای می‌شود که باعث طعم و عطر آن می‌شود. دمای سرد عملکرد ژن‌هایی را که مسئول طعم گوجه فرنگی هستند، کاهش می‌دهد. به همین دلیل بهتر است گوجه را در اتاق تاریک و خارج از یخچال نگه داریم.
 
حقایق جالب درباره مواد غذایی
 


لیمو بیشتر از توت فرنگی قند دارد

توت فرنگی حاوی ۴۰ درصد قند است در حالی که لیمو ۳۰ درصد بیشتر، یعنی حدود دو برابر توت فرنگی قند دارد. اما به دلیل اسید سیتریک موجود در آن متوجه نمی‌شویم. بنابراین اگر زیاد لیمو بخورید، قند موجود در آن باعث چاقی می‌شود، اما به دلیل طعم اسیدی آن بعید است زیاد بخورید.
 
حقایق جالب درباره مواد غذایی
 


ماندگاری شیر هیچ ربطی به مواد نگهدارنده ندارند

بیشتر مردم فکر می‌کنند شیری که مدت بیشتری می‌توان نگهداری کرد حاوی مواد نگهدارنده زیادی است. اما درست نیست. برای افزایش ماندگاری شیر، آن را تا تا ۱۳۵ درجه سانتیگراد گرم و سپس به سرعت سرد می‌کنند؛ بنابراین باکتری‌های بد از بین می‌روند، اما همه ویتامین‌ها حفظ می‌شوند. چنین شیری را می‌توان قبل از باز کردن ۱۲۰ روز و بعد از باز کردن پاکت تا ۴ روز نگه داشت.
 
حقایق جالب درباره مواد غذایی
 


مایکروویو کردن سبزیجات بهترین راه حفظ همه مواد معدنی و مغذی است

بهترینراه برای حفظ مواد مغذی غذا حرارت دادن آن به مدت بسیار کم با مقدار کمی مایع است. مایکروویو می‌تواند این کار را به بهترین نحو انجام دهد. وقتی غذا را در مایکروویو می‌پزید، در آن را محکم ببندید تا یک محیط بخاری خوب ایجاد شود.
 
حقایق جالب درباره مواد غذایی
 


انگور در مایکروویو منفجر می‌شود

اگر انگور را نصف کنید و در مایکروویو بگذارید، منفجر می‌شود. چون انگور بسیار کوچک و امواج الکترومغناطیسی بسیار متمرکزند. بنابراین اگر نیاز به گرم کردن انگور دارید از مایکرویو استفاده نکنید.
 
حقایق جالب درباره مواد غذایی
 


ماهی سالمون پرورشی سفید است

ماهی سالمون رنگ صورتی طبیعی دارد چون در دریا میگو می‌خورد. اما سالمون پرورشی غذای کاملا متفاوتی می‌خورد. به همین دلیل سفید یا صورتی بسیار کمرنگ است. پرورش دهندگان برای ایجاد رنگ، از رنگدانه‌های مختلف استفاده می‌کنند.
 
حقایق جالب درباره مواد غذایی
 


زرده تخم مرغ بیشتر از سفید مواد مغذی و معدنی دارد

زرده تخم مرغ حاوی همه ویتامین‌ها و موادمعدنی مفید لازم برای یک رژیم غذایی متعادل است. البته سفید تخم مرغ برای خوردن بهتر است، اما اگر به مواد مغذی بیشتری نیاز دارید زرده گزینه بهتری است. زرده بیشتر از سفیده کلسترول دارد، اما فراموش نکنید که کلسترول هم یک ماده ضروری برای سلول هاست.
 
حقایق جالب درباره مواد غذایی
 


مصرف بیش از حد جوزهندی باعث توهم می‌شود

اگر بیش از حد جوز هندی بخورید دچار توهم می‌شوید. ممکن است تهوع، سرگیجه و مشکلات تمرکزی پیدا کنید. قانون «هرچه بیشتر بهتر» را نمی‌توان در مورد این خوراکی به کار برد و باید بدانید دقیقا چقدر مصرف می‌کنید.
 
حقایق جالب درباره مواد غذایی
 


فلفل دلمه‌ای بیشتر از مرکبات ویتامین ث دارد

یک فلفل دلمه‌ای متوسط حاوی ۰.۱۴ گرم ویتامین ث، یعنی ۱.۵ برابر یک پرتقال متوسط است. فلفل سبز ویتامین ث کمتری دارد، اما چون از نیاز روزانه فرد بیشتر است، هر فلفل دلمه‌ای خوب است.
 
حقایق جالب درباره مواد غذایی
 


بوی شکلات استرس را کاهش می‌دهد و آرامتان می‌کند

خوردن شکلات شما را سرحال می‌کند، اما بوییدن آن آرامتان می‌کند. اما این فقط درمورد شکلات واقعی است. طعم شکلات خاصیت آرامبخشی روی سیستم اعصاب دارد و تنش را بسیار بهتر از عطر و طعم هر محصول دیگری تسکین می‌هد.
 
 


شکلات درمان موثری برای سرفه‌های مزمن است

تحقیقات نشان می‌دهد که ترکیبات کاکائویی درمان فوق العاده‌ای برای سرفه‌های مزمن هستند و عوارض جانبی درمان‌های دارویی را هم ندارند.
 
حقایق جالب درباره مواد غذایی
 


دانشمندان می‌توانند از کره بادام زمینی الماس بسازند

کره بادام زمینی حاوی کربن کافی برای ساخت الماس است. برای این کار باید همه اکسیژن موجود در این محصول را خارج و سپس تحت فشار زیاد قرار داد. از آنجا که همه محصولات حاوی کربن هستند ممکن است در آینده از مواد مختلفی برای ساخت الماس استفاده شود. البته الماس‌های طبیعی بسیار باارزش‌تر هستند.
 
حقایق جالب درباره مواد غذایی
 


محصولات قرمز رنگ احتمالا حاوی کارمین هستند که از حشرات استخراج می‌شود

کارمین یک رنگ غذای طبیعی است که از حشرات استخراج می‌شود. در آبنبات‌ها و سایر محصولات و حتی لوازم آرایشی از این ماده استفاده می‌شود. بسیاری از شرکت‌ها به دنبال جایگزین کارمین هستند، اما نه به دلیل مضر بودن آن، بلکه چون گیاهخواران از خوردن آن امتناع می‌کنند.
 
حقایق جالب درباره مواد غذایی


کراکر بیشتر از آبنبات برای دندان ضرر دارد

البته منظور ما این نیست که آبنبات برای دندان ضرر ندارد. اما باید بدانید محصولات زیادی هستند که بیشتر از آبنبات مضرند، مثلا کراکرها. این شکر نیست که دندان شما را نابود می‌کند بلکه اسید است. وقتی کراکر‌ها به دندان می‌چسبند محیط مناسبی برای باکتری‌های تولیدکننده اسید ایجاد می‌کنند.
 
حقایق جالب درباره مواد غذایی
 


نمک دریا با نمک عادی فرقی ندارد

بیشتر ما فکر می‌کنیم نمک دریا سالم‌تر و مفید‌تر است، اما در واقع فرقی ندارند. هر دوی آن‌ها به یک اندازه سدیم دارند، اما نمک معمولی حاوی ید هم هست که به تیروئید کمک می‌کند. تنها تفاوت آن‌ها روش به دست آوردنشان است. نمک دریا با تبخیر آب دریا و اقیانوس به دست می‌آید، اما نمک معمولی از رسوبات نمک زیرزمینی.
 
حقایق جالب درباره مواد غذایی
 


نوشیدنی‌های انرژی‌زا به شما انرژی کوتاه مدت می‌دهند

بسیاری از افراد معتقدند که نوشیدنی‌های انرژی زا در روز‌های سخت به آن‌ها کمک می‌کند. بله، اما نه در بلندمدت. قند و کافئین زیاد آن به سرعت انرژی شما را بالا می‌برد. اما تحقیقات نشان می‌دهد که نوشیدنی‌های انرژی زا موجب مشکلات خواب و نگرانی می‌شوند. دانشمندان معتقدند این نوشیدنی عملکرد شما را ۳ تا ۷ درصد بالا می‌برد که ارزش ریسک کردن ندارد.
 
 
حقایق جالب درباره مواد غذایی
 
منبع:برترین ها

 

 

آشنایی با خواص درمانی میوه های قرآنی

تهران- میوه های انار، زیتون،‌ خرما،‌ انجیر و انگوردر قرآن کریم از آنها یاد شده است . این میوه هاعلاوه بر جنبه خوراکی از دیدگاه دارویی و اثرات درمانی نیز قابل توجه هستند و همواره در طب سنتی و نوین برای درمان بسیاری از بیماری ها توصیه شده اند.

در قرآن کریم به میوه انجیر و زیتون قسم یاد شده است و در آیات متعددی از میوه های انار، انگور و خرما نام برده شده است. قرآن کتاب آسمانی و از معجزات پیامبر اکرم (ص) است که تمامی مطالب علمی آن از سوی محققان با انجام تحقیقات و پژوهش های متعدد به اثبات رسیده است.

انجیر:

انجیر میوه ای مقوی و شیرین است که در قرآن به آن قسم یاد شده است. امام رضا (ع) فرموده است که درخت انجیر شبیه ترین درخت به درختان بهشتی است.

این میوه در طب سنتی نیز برای درمان بیماری هایی از سوی پزشکان استفاده می شده است . سقراط پدر علم طب همیشه انجیر را برای بیماران به خصوص بیمارانی که تشنگی و تب داشتند، تجویز می کرد.

در مورد ارزش غذایی انجیر باید گفت که قند زیادی دارد به گونه ای که 50 درصد انجیر خشک را قند تشکیل می دهد. همچنین منبع خوبی از پتاسیم، منیزیم، کلسیم، فسفر و ویتامین های A ، B، C است.

انجیر منبع غنی از یک نوع فیبر غذایی است که نقش عمده ای در جلوگیری و رفع یبوست دارد. از این میوه همچنین می توان در رژیم های غذایی خاص مثل رژیم کم چربی، کم سدیم، پرفیبر، کاهش وزن و دیابتی استفاده کرد.

انجیر سدیم و چربی ندارد و مانند سایر میوه ها بدون کلسترول است.

'سید ضیاء الدین مظهری' رییس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران به ایرناگفت: انجیر خواص زیادی دارد و مصرف آن به صورت خشک برای نرم شدن مخاط سینه بسیار مفید است.

وی توصیه کرد که انجیر با شیر خورده شود چراکه ترکیب بین قند این میوه و قند موجود در شیر طعم بسیار خوشایندی را به خصوص برای کودکان به وجود می آورد.

وی افزود: مصرف انجیر برای رفع خشکی مزاج و رفع برخی از زگیل ها نیز موثر است.



انار:

در قرآن مجید نام میوه انار سه بار در آیات 99 و 141 از سوره انعام و آیه 68 از سوره الرحمن آمده است.

میوه انار همواره از زمان های گذشته برای درمان بسیاری از بیماری ها مورد توجه پزشکان بوده است.

بوعلی سینا پزشک بزرگ ایرانی در کتاب قانون خود در مورد انار آورده است که اناراز میوه هایی است که تمام قسمت های آن خواص دارویی دارد، گل انار خون ریزی را بند می آورد و لثه ها را تقویت می کند. پودر انار زخم های کهنه و مزمن را معالجه می کند و پوست درخت انار برای معالجه التهاب کبد، سرفه و زخم مفید است.

امروزه تحقیقات زیادی درباره خواص انار و ترکیبات موجود در آن انجام شده که موید اثرات مفید این میوه در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها ست و ازسوی دیگر به علت وجود ترکیبات دارویی حتی از پوست آن در صنایع داروسازی استفاده می شود.

این میوه دارای مواد شیمیایی بسیاری است که در مبارزه با تصلب شرائین، آماس سرطان و کند کردن واکنش های پیرشدن سلول ها موثر است.

خواص ضدسرطانی انار در پژوهش‌های‎ اخیر محققان مورد تایید قرار گرفته است.‌ انار منبع غنی از آنتی اکسیدان‌ها، پتاسیم و ویتامین C است و مصرف‎ آب‎ آن از ابتلا بـه‎ سرطان‎ پروستات‎ جلوگیری‎ می‎کند.

متخصصان‎ تغذیه‎ مصرف‎ آب‎ انار را صبح‎ و پیش‎ از صبحانه‎‎ توصیه می‎ کنند.

استاد و مدیرگروه واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در مورد این میوه گفت: مصرف این میوه بدن را در مقابل بسیاری از عوامل بیماری زا مقاوم می کند و از ایجاد رادیکال های آزاد در بدن تاحد زیادی جلوگیری می کند.

مظهری با بیان این که مصرف انار به کاهش فشار خون کمک می کند و برای بیماران قلبی بسیار مفید است،‌ توصیه کرد که انار به دلیل ترکیبات روغنی که دارد با هسته جویده شود.

گل، برگ، پوست درخت و دانه های این میوه سرشار از خاصیت است؛ پوست خشک و پودر شده آن، از ورم، التهاب، اسهال، اسهال خونی و خون ریزی پیشگیری می کند.

پوست انار که نسبت به دانه های آن آنتی اکسیدان بیشتری دارد، ضدباکتری، تقویت کننده کبد و سیستم گوارشی است.

این میوه در بهبود بیماری های قلبی موثر است. مصرف منظم آن میزان آنتی اکسیدان را افزایش و با پایین آوردن کلسترول خون به طور چشمگیری فشار سیستولیک جریان خون را کاهش می دهد و مانع از بروز سکته های قلبی می شود.

محافظت در مقابل اختلالات بینایی وابسته به سن مانند آب مروارید، تسکین علایم تب یونجه، سینوزیت ، تنگی نفس و کاهش التهاب ریه ها و سایر مسیرهای عبور هوا و آسان تر کردن تنفس از دیگر خواص این میوه است.

از دیگر خواص انار کاهش التهاب پوست مانند اگزما و محل نیش حشرات و به حداقل رساندن گرگرفتگی در زمان یائسگی، درمان هموروئید و سیاهرگ های مبتلا به واریس است.

همچنین مصرف آب انار شیرین برای رفع درد سینه و سرفه مفید است، نوع ترش آن نیز برای افرادی که طبیعت گرم دارند بسیار مفید است.

انار سرشار از ویتامین های A,B,C,E و آهن و آب آن دارای قند تانن و ماده مفید دیگری به نام مانتین است که موجب تصفیه کبد می شود.

این میوه همچنین به دلیل داشتن مقادیر زیادی ویتامین A در رشد اطفال بسیار تاثیرگذار است،‌ ویتامین B موجود در آن اعصاب را تقویت می کند و به علت دارابودن مقادیری از ویتامین B6 ضداستفراغ است.

مصرف آب انار یا عصاره آن برای زنان باردار بسیار توصیه شده زیرا علاوه بر رفع ویار به دلیل غنای بالای این میوه از ویتامین ها، موجب رشد مناسب جنین می شود.

معصومین (ع) نیز در احادیث مختلف خود در مورد مصرف انار توصیه های مختلفی کرده اند.

امام علی (ع) فرموده است به کودکانتان انار بخورانید زیرا قدرت تکلم آنها را سرعت می بخشد. آن حضرت همچنین در حدیث دیگری فرموده است که انار را با پیه آن پوست زرد و ضخیمی که روی دانه های انار قرار دارد، بخورید.

از پیامبر اکرم (ص) نیز نقل شده است که، انار شیرین بخورید چراکه دانه ای از آن نیست که به معده برود و درد و ناراحتی را از بین نبرد.



زیتون:

زیتون دارای طبیعت گرم و خشک و سرشار از ویتامین A و D، فسفر، پتاسیم، گوگرد، منیزیم، کلسیم، کلر، آهن، مس و منگنز است.

یکی از مفیدترین روغن های گیاهی، روغن زیتون است. این روغن ملین و برای کبد مفید است و صفرا و شن ریزه های کلیه را دفع می کند. روغن زیتون حرارت بدن را زیاد و لثه ها را تقویت و خون را صاف می کند.

روغن زیتون خاصیت ضدسم دارد و جدار روده ها و معده را از سموم و آلودگی ها پاک می کند. برای جلوگیری از ریزش موی سر شستن موها با روغن زیتون به صورت ۱۰ روز متوالی با آب ولرم و صابون توصیه شده است.

ضماد پخته زیتون مخلوط با آب برای دندان کرم خورده مفید است و آب نمکی که زیتون در آن خیسانده شده برای استحکام لثه ها استفاده می شود.

رییس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران گفت: درحال حاضر به دلیل تغذیه نامناسب و بی تحرکی اغلب مردم در معرض رادیکال های آزاد هستند که به بدن فرد هجوم می برد و با ورود به دیواره سلول ، به داخل آنها نفوذ و ایجاد سرطان می کنند، خوردن زیتون به مقدار زیادی می تواند از ایجاد این رادیکال ها جلوگیری کند.

مظهری افزود: زیتون حاوی اسید چرب لینولیئیک است که بدن انسان نمی تواند آن را بسازد ولی می توان با خوردن این میوه آن را تامین کرد.

به گفته وی،‌ روغن زیتون ازجمله روغن های ضروری بدن انسان تلقی می شود که می تواند تحت شرایطی به ترکیبات مورد نیاز بدن تبدیل شود.

مظهری خاطرنشان کرد که روغن این میوه دارای ترکیبات امگا3 است که هر کدام نقش خاصی را در افزایش و کاهش کلسترول دارند.این میوه درمانگر بسیاری از بیماری ها ازجمله فشار خون است و در نتیجه به جلوگیری از حمله های قلبی و مغزی کمک می کند.



خرما:

اهمیت میوه خرما به اندازه ای است که در قرآن کریم تنها در مورد هسته این میوه سه کلمه و توصیه جداگانه ذکر شده است.

کلمه 'قطمیر' به معنی پرده یا روپوشی که روی هسته خرما را پوشانده است، یک بار در قرآن در آیه 13 سوره فاطر آمده است.

کلمه 'نقیر' قسمت پشت هسته خرما را می گویند که 2 بار در آیه های 53 و 124 سوره نساء آورده شده است.

'فتیل' نیز به نخ روی هسته خرما گفته می شود که 3 بار در آیه های 49 و 77 سوره نساء و آیه 71 سوره اسراء ذکر شده است.

مظهری در مورد خرما گفت: این میوه یکی از بهترین منابع انرژی و دارای ترکیبات منیزیوم و پتاسیم است و مصرف آن به همراه مقداری شیر برای افرادی که مدتی گرسنه بوده اند همچون در ایام ماه مبارک رمضان توصیه می شود.

وی افزود: مصرف خرما به صورتی ترکیبی با بادام، کنجد و دارچین از آنجایی که طعم بسیار لذیذی دارد ، می تواند به عنوان یک منبع سرشار از انرژی برای کودکان در حال رشد مصرف شود.

رییس انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران گفت: این میوه بهترین دسر برای ایام سرد سال به شمار می رود.

این میوه سرشار از فیبر طبیعی است و روغن، کلسیم، گوگرد، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و منیزیم به وفور در آن یافت می‌شود. به علاوه خرما سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلف است.

به روش‌های مختلفی مانند مخلوط کردن شیره‌ خرما با شیر، خوردن آن با نان و کره و تهیه‌ غذا و شیرینی‌های لذیذ و مقوی متنوع از این میوه استفاده می شود.

خرما در درمان یبوست، اختلالات روده‌ای، مشکلات قلبی، ضعف جنسی و اسهال مفید است و جزو مواد غذایی ملین است .

مواد موجود در خرما، برای درمان هرگونه اختلال روده‌ای مفید است و مصرف مداوم آن، رشد باکتری‌های مفید در روده را افزایش می‌دهد.

خرما به دلیل دارابودن قند، چربی، پروتئین و انواع ویتامین‌های ضروری، بخشی از رژیم غذایی سالم وثابت شده است خرمایی که شب در آب خیس و صبح مصرف شود، برای قلب‌های ضعیف مفید است.



انگور:

انگور یکی از مهمترین میوه‌های نام برده شده در قرآن است. خداوند آن را میوه اهل بهشت دانسته و بی تردید برای جلب توجه مومنان به اهمیت این میوه نام آن را در 11 سوره در آیه 266 سوره بقره، 4 سوره رعد، 11 سوره نمل،‌ 67 سوره نحل، 19 سوره مومنون، 91 سوره اسراء ، 32 سوره کهف، 34 سوره یس، 31 و 32 سوره نبأ،‌ 28 سوره عبس و 99 سوره انعام ذکر کرده است.

انگور یکی از بهترین منابع گلوکز و فروکتوز است. علاوه بر قندها، انگور دارای اسید تارتاریک و اسید مالیک فراوان و مواد معدنی مانند کلر، ید، فسفر، سدیم، پتاسیم، کلسیم و آهن و ویتامین های A، B و C است.

این میوه ارزشمند برای بیماری‌هایی مانند برنشیت مزمن، بیماری‌های قلبی، التهاب کلیه و نقرس مفید است. قند انگور به طور مستقیم و آسان وارد خون و در عضلات و کبد ذخیره می‌شود در حالی که سایر قندها اول باید به قند خون تبدیل و سپس وارد خون شوند.

انگور تنها میوه‌ای است که وقتی خشک می‌شود ارزش غذایی آن بالا می‌رود علت آن است که دیاستازهای موجود روی پوست انگور، به تدریج سلولز پوست را تبدیل به قند می‌کند به همین خاطر هیچ معده‌ای از خوردن مویز ناراحت نمی‌شود.

استاد واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در مورد خواص انگور گفت: انگور تنها میوه ای است که از نظر ترکیبات می توان آن را با شیر مادر مقایسه کرد.

مظهری افزود: مصرف این میوه در زمان بارداری علاوه بر افزایش ضریب هوشی کودکان ، اثر چشمگیری در تضمین سلامت مادران دارد.

انگور یکی از میوه های ضدسرطان شناخته شده است و این به خاطر خواص ضدعفونی کنندگی آن است.

انگور پتاسیم زیادی دارد که به جبران ضعف بدن کمک می کند، این میوه برای سلامتی قلب، ریه و کلیه مفید است و به علت داشتن املاح و مواد سلولزی برای مبتلایان به اوره خون مناسب و سازگار است.

با توجه به تحقیقات انجام شده در مورد خواص این میوه ها و با استناد به آیات قرآنی و احادیث ائمه اطهار (ع) که همگی بر استفاده از آنها تاکید دارند، باید گفت که مصرف صحیح و به میزان متعادل این میوه ها می تواند افراد را در مقابل ابتلا به بسیاری از بیماری ها مصون بدارد.